Formació

Informació i preinscripció

Diplomatura de Postgrau

Postgrau en Periodisme Local, Comarcal i Social (Periodisme de Proximitats) (6a edició)

Informació i Preinscripció

A qui va adreçat
  • Les persones a les quals va dirigit aquest postgrau són periodistes, o professionals que exerceixen de periodistes, dins del sector del periodisme de proximitat i especialitzat (revistes, premsa escrita comarcal i local, gratuïta, televisió, diaris digitals, etc.). Per a molts d’aquests professionals resulta evident el benefici que els hi suposa incorporar al seu currículum uns estudis de nivell universitari superior que els hi permetin assolir una major qualificació i preparació professional.
  • També ens dirigim a llicenciats i llicenciades que volen obtenir un major gruix acadèmic per tal de trobar un lloc de treball el més adequat possible als seus coneixements i capacitats. L’entrada al mercat de treball, com ens ho demostra l’experiència i la praxis, queda reforçada per uns estudis acadèmics que garanteixin una bona qualificació professional.
  • Així mateix aquest Postgrau s’adreça als i les professionals que, sense haver cursat estudis de periodisme, treballen en el sector de la informació i la comunicació i que volen ampliar coneixements sobre la producció de la matèria primera del mitjà de comunicació pel qual treballen.
Requisits d’admissió
  • Llicenciats i llicenciades, diplomats i diplomades, doctors i doctores.
  • Llicenciats en Ciències de la Informació i la Comunicació preferentment. Altres disciplines com Història o Filologia i Filosofia.
  • Persones que treballen en mitjans de comunicació locals, amb una certa base en matèria periodística o interessades en el periodisme.
Crèdits

30 crèdits ECTS

Preu

1.400 euros

Títol que s’obté

Diplomatura de Postgrau en Periodisme local, comarcal i social. Universitat Autònoma de Barcelona.
En cas de no tenir la titulació universitària requerida per cursar-lo, es facilita un certificat.

Calendari

Octubre 2013 a Març 2014
Semi presencial.

Matriculació

Setembre 2013

Informació i matriculació

Facultat de Ciències de la Comunicació. UAB
Marta Corcoy
marta.corcoy@uab.cat
Tel. 655 47 68 19

Documentació a presentar
  • Fotocòpia DNI
  • Fotografia
  • Títol universitari compulsat