Conveni de col·laboració amb la Institución Universitaria Colegio Mayor del Cauca

divendres, 5 de febrer de 2016
colaboracio-IUnimayor-300p

El grup d’investigació en Disseny i Art de la Institución Universitaria Colegio Mayor del Cauca (IUnimayor), de la ciutat de Popayán a Colòmbia, i el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural han signat un conveni per a col·laborar en línies d’investigacions d’interès comú.

L’esmentat grup d’IUnimayor està realitzant el projecte Investigación y desarrollo de la planificación urbana sostenible en el Cauca (estudio de caso Popayán). Amb aquest motiu, els investigadors Andrés Alejandro Córdoba Calvo i Javier Muñoz Hoyos estan fent una estada de formació en les metodologies que aplica el LPCCP. Actualment, estan col·laborant en el desenvolupament del projecte HumanismePlural.com que té com a objectiu publicar una plataforma per a facilitar la participació en la construcció d’explicacions sobre el passat i el present de la societat xarxa.

També es preveu ampliar aquesta col·laboració a altres projectes en el camp de la transparència i la qualitat de la informació, amb l’interès d’aplicar a Colòmbia alguns productes innovadors del LPCCP com el Mapa Infoparticipa .