Trobada d’investigadors del LPCCP i de la Universidade da Beira Interior a Covilhã per a preparar un projecte europeu

dimarts, 10 de març de 2015
Portugal_2015_52

La Dra. Amparo Moreno Sardà i el Dr. Pedro Molina han estat treballant amb investigadors de la Faculdade de Artes e Letras de la Universidade da Beira Interior a Covilhã (Portugal) per a preparar un projecte europeu sobre transparència de les administracions públiques locals, que es presentarà en el marc del programa Horizon2020.

Amb aquest motiu, van estar a la UBI els dies 26 i 27 de febrer. Durant l’estada es van celebrar diverses reunions amb el Dr. Joaquim Paulo Serra, President de la Faculdade de Artes i Letras i el Dr. João Carlos Ferreira Correia, Coordinador Científic del grup d’ investigació Labcom.ifp. En aquestes trobades es va avançar en la definició d’un projecte que es presentarà amb altres socis de diferents països europeus i que tindrà com a referència el Mapa Infoparticipa.

Reunión en PortugalAprofitant la trobada, els investigadors del LPCCP van impartir una conferència en el marc del programa de doctorat en comunicació en que van poder explicar els objectius del projecte Infoparticipa i els avenços assolits. A la conferència van assistir nombrós alumnes i professors de la facultat.